Namnsdagspresent

Fira någon på deras namnsdag med en fin namnsdagspresent. Här får du 10 förslag på namnsdagspresenter.

Att fira någon på deras namnsdag är en fin tradition som ger en möjlighet att visa uppskattning och omtanke. Men vad ska man ge till någon i namnsdagspresent på deras namnsdag? Det behöver inte vara komplicerat eller dyrt – ibland är de enklaste gåvorna de mest uppskattade.

10 förslag på vad du kan ge till någon på namnsdagen:

1. Blomsterbukett

 
Ge bort en vacker blomsterbukett i namnsdagspresent.
– Att ge bort en vacker blomsterbukett är ett klassiskt och alltid uppskattat sätt att visa sin uppskattning. Välj blommor som passar personens smak eller namnsdagens säsong för en ännu mer personlig touch.

Tips! 🌹 Beställ en blomsterbukett från Interflora för snabb leverans.

Interflora
Interflora finns på ungefär 400 platser i Sverige. Dessa ombud kan leverera Blommogram till 6 000-7 000 orter.

  • Interflora levererar blommor samma dag om du beställer vardagar före kl. 14.00, och lördagar före kl. 12.
  • Fem dagars garanti
  • Leverar till 150 länder

2. Choklad eller godis

 
– En elegant ask med choklad eller personens favoritgodis kan förgylla namnsdagen. Välj gärna gourmetchoklad för att göra presenten extra speciell.

En namnsdagspresent i form av en godisfylld box är en uppskattad gåva.

Tips! 🍫🍬 Beställ en godisfylld namnsdagspresent från Godisboxen.

Godisboxen är en idealisk tjänst för dig som vill skicka en rolig och utsökt gåva till dina nära och kära på deras namnsdagar, levererad direkt hem till deras brevlåda. Med Godisboxen kan du välja att skicka en presentbox fylld med godis och choklad till någon på deras speciella namnsdag. Varje box innehåller alltid en personlig hälsning och ett underhållande motiv, vilket gör din gåva ännu mer speciell.

Du har full kontroll över hur din namnsdagspresent ska se ut. Om mottagaren inte bara är någon som älskar godis och choklad, utan också en filmälskare som njuter av lite spänning, kan du alternativt välja mellan deras bioboxar eller trissboxar.


3. Namnsdagssång

 
Uppvakta på namnsdagen med en personlig namnsdagssång

– Uppvakta din vän med en personlig namnsdagssång. Du kan antingen sjunga själv eller spela upp en inspelning. Det viktiga är gesten och att personen känner sig hyllad och uppskattad.

Tips! 🎵🎵🎵 Fira din väns namnsdag med vår namnsdagssång på youtube – helt gratis.


4. Upplevelse

Ge bort en upplevelsepresent på namnsdagen, exempelvis en fallskärmshoppning.

– En upplevelsepresent, såsom en spa-dag, fallskärmshoppning, en middag på en fin restaurang eller en biokväll, kan skapa minnen för livet. Det är något man kan dela och njuta av tillsammans.


5. Personligt kort eller tal

 
Ge ett personligt kort eller håll ett fint tal på namnsdagen.

– Ett handskrivet kort med en personlig hälsning kan ibland vara mer värdefullt än något materiellt. Skriv några rader om varför personen betyder så mycket för dig. Eller varför inte passa på att hålla ett hyllningstal till din vän?

Tips! 📝 Få hjälp att ta fram ett personligt namnsdags tal till din vän – klart på två minuter.


6. Presentkort

 
– Ett presentkort till en favoritbutik eller en onlinebutik ger friheten att välja själv, vilket ofta uppskattas. Det kan vara till en bokhandel, en klädbutik eller kanske en upplevelsetjänst.


7. Bok

 
– Om personen gillar att läsa, ge bort en bok inom en genre de uppskattar. Du kan också välja en självbiografi av någon de ser upp till eller en trending bestseller.


8. Handgjorda gåvor

En handgjord gåva eller ett fotografi är en bra present på namnsdagen.

– En handgjord present visar att du verkligen lagt ner tid och tanke på att skapa något unikt. Det kan vara allt från ett stickat plagg till en inramad bild du fotograferat.


9. Smycken

 
Ge bort ett fint halsband i present.
– Ett fint smycke, som en halskedja eller ett armband, kan vara en varaktig påminnelse om din uppskattning. Välj något som passar deras stil och personlighet.


10. Personlig assistent för en dag

 
– Erbjud dig själv som personlig assistent för en dag. Hjälp till med saker som personen vanligtvis gör själv, som att städa, handla eller att laga mat. Din tid och hjälp kan vara en ovärderlig gåva.


Uppmärksamma de små ögonblicken och gör namnsdagen minnesvärd med någon av dessa omtänksamma och kreativa presenter!

Här hittar du alla namnsdagar under året: